Home » Praktijk

Covid-update 19 december 2021

Dat was schrikken afgelopen zaterdag. Gelukkig voor ons is vandaag duidelijk geworden dat ook onze praktijk normaal geopend kan blijven, als professionele schoonheidsspecialisten zijn wij zorgaanbieder volgens Wkkgz.

Enkel behandelingen die niet onder WKKGZ vallen mogen wij niet uitvoeren, als dit het geval is bij uw afspraak dan nemen wij contact met u op.

 

Wij wensen alle ondernemers die hun deuren moeten sluiten heel veel sterkte de komende tijd! Hopelijk kan er op korte termijn weer meer.

 

Liefs team Sylk


Sylk | Praktijk voor de Huid wordt gerund door Sylvia, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en Willeke. Graag verwelkomen wij u in onze praktijk en winkel in een gemoedelijke sfeer en met persoonlijke aandacht.

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 18.00 uur

zaterdag 9.00 - 17.00 uur

In de praktijk werken wij op afspraak. Tijdens de winkel openingstijden is het wel mogelijk zonder afspraak binnen te lopen voor een behandeling maar kunnen wij niet garanderen dat u op korte termijn wordt geholpen. Bel voor een afspraak 0413-293913 of mail info@sylk-beauty.nl

 

Graag zien wij u in onze winkel met allerlei producten voor de huid, kadoartikelen en vele andere verrassende producten. Natuurlijk kunt u ook producten bestellen per mail info@sylk-beauty.nl, doorbellen/appen 0413-293913 / 06-27515641 of via de webshop. Kijk ook eens op onze SALE pagina, leuke producten voor aantrekkelijke prijzen!

 

Aanmelden nieuwsbrief: klik hier