Praktijk

Sylk | Praktijk voor de Huid wordt gerund door Sylvia, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en Willeke. Graag verwelkomen wij u in onze praktijk en winkel in een gemoedelijke sfeer en met persoonlijke aandacht.

 

Openingstijden:

woensdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 uur

zaterdag 10:00 - 16:00 uur


Klantenstop 2023

Voor de rest van 2023 hebben wij een klantenstop. Alleen vaste, bij ons geregistreerde, klanten kunnen in 2023 nog een afspraak maken.

Mochten wij geen plaats voor u hebben dan verwijzen wij u graag naar Jaimy die voorheen bij ons werkzaam was: Calla Lily


In de praktijk werken wij op afspraak. Tijdens de winkel openingstijden is het wel mogelijk zonder afspraak binnen te lopen voor een behandeling maar kunnen wij niet garanderen dat u op korte termijn wordt geholpen. Bel voor een afspraak 06-27515641 of mail info@sylkplaza.nl

Graag zien wij u in onze winkel met allerlei producten voor de huid, kadoartikelen en vele andere verrassende producten. Natuurlijk kunt u ook producten bestellen per mail info@sylkplaza.nl, doorbellen/appen 06-27515641 of via de webshop. Kijk ook eens op onze SALE pagina, leuke producten voor aantrekkelijke prijzen!

 

Aanmelden nieuwsbrief: klik hier