De geschillencommissie en klachtenregeling schoonheidssalon Sylk Plaza

Sylk Plaza
Abdijstraat 2
5473 AE Heeswijk-Dinther
Nederland

Telefoonnummer: 06-27515641 maandag t/m vrijdag bereikbaar tijdens winkel openingstijden van 10.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur
E-mailadres: info@sylkplaza.nl
KvK-nummer: 17230288
Btw-identificatienummer: NL0017.60.966.B15
Aangesloten bij ANBOS, beroepsvereniging schoonheidsverzorging

 

Het kan gebeuren dat je om een bepaalde reden niet tevreden bent met je behandeling bij een ANBOS-schoonheidsspecialist.

Bespreek je klacht altijd eerst met de schoonheidsspecialist. Je kunt daarna de klachtenfunctionaris inschakelen. Als de klachtenfunctionaris niet tot een goede oplossing kan komen, kun je besluiten om de klacht voor te leggen aan de geschillencommissie. ANBOS is aangesloten bij de onafhankelijke geschillencommissie voor Uiterlijke Verzorging. Deze commissie doet over klachten een bindende uitspraak, waartegen je niet in beroep kunt gaan. Je vindt meer informatie over de werkwijze op www.degeschillencommissie.nl. Hieronder kun je een folder downloaden over de procedure.

Goed om te weten: de klant betaalt voor het digitaal deponeren van zijn klacht een klein bedrag. Deze kosten krijg je terug als je door de commissie in het gelijk wordt gesteld.