Voetreflex

Voetreflexzonemassage is een eenvoudige natuurgeneeskundige therapie. Het uitgangsprincipe is dat alle organen en lichaamsdelen door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden zijn. Door massage van de voeten kan zo een gunstige invloed worden uitgeoefend op de hele mens. Voetreflexzonemassage stimuleerd de zelfgenezende werking van het lichaam. 

Voetreflexzonemassage geeft een diepe ontspanning en bevordert de bloedtoevoer naar alle organen. Afvalstoffen in het lichaam worden los gemaakt en afgevoerd. Vastzittende levensprocessen komen weer in beweging. Zowel lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten worden behandeld. 

 

Voetreflexzonemassage kan klachten behandelen zoals: hoofdpijn en migraine, reuma, huidklachten, depressie, stress, vermoeidheid, nek-, schouder- en rugklachten, slapeloosheid, spijsverteringsklachten, astma en bronchitis, menstruatiestoornis en allergieën zoals hooikoorts.

Na een zorgvuldige intake (kostenloos) bestaat de behandeling uit het los maken van de voetgewrichten en behandeling van de reflexgebieden.


Voetreflex Prijs
Voetreflexzone behandeling € 57,50