Definitief ontharen

Als u genoeg heeft van het iedere keer opnieuw harsen, epileren of scheren van uw ongewenste haren dan is het wellicht voor u een optie om eens te denken aan een definitieve oplossing.

Definitief elektrisch ontharen kan bij ons d.m.v. de diathermie of blend methode. Dit is de meest doeltreffende methode om van ongewenste haren af te komen. Ook voor grijze haren!

 

Haarreductie 

Het is beter om van haarreductie te spreken dan van definitief ontharen. De haarzakjes in de groeifase (anagene fase) worden tijdens de behandeling vernietigd en zijn daarna niet meer in staat om haren te produceren. Haren die tijdens de behandeling in de rustfase of afsterffase zitten, kunnen niet worden vernietigd. Die zijn dus tijdens één van de volgende behandelingen aan de beurt. Om alle haren in de groeifase te behandelen zijn dus meerdere sessies nodig.

Wat echter niet behandeld kan worden zijn de slapende haarfollikels. Deze zijn bij iedereen aanwezig maar komen slechts dan tot groei, wanneer zich hormonale veranderingen voordoen. Dit kan komen door: pilgebruik, medicatie, overgang, etc


Definitief ontharen Prijs
Ontharen diathermie of blend methode per 15 minuten € 29,50
Huidoneffenheden per 15 minuten € 29,50

--- SYLK is per 1 januari gestopt met PULZZZ ---

Per 1 januari 2024 zijn wij gestopt met de Pulzzz behandeling. Daarom nemen wij ook geen nieuwe klanten meer aan voor IPL behandeling. 

Vanaf 1 januari 2024 kunt u hiervoor terecht bij Jaimy (zij was voorheen bij ons werkzaam) in Uden.

Callalily, Jaimy van Bakel
Muziekplein 43
5402 CS Uden
tel.: 06-57771453
email: info@callalily.nl