Kalahari Phyto Flora Serum

De producten in deze shop hebben wij in de winkel altijd voldoende op voorraad.

U kunt ook via de site van House of African Beauty bestellen. Naast de producten van Kalahari kunt u dan ook van de merken Optiphi, Theranaka en Thoclor bestellen via onderstaande link:

Kalahari producten bestellen: klik hier

 

Details:

Het Phytoflora Serum zorgt voor het behoud en evenwicht van de natuurlijke bacterieflora van de huid, het zorgt voor een radicale verbetering van de barrièrefunctie en het afweersysteem. Het serum helpt ook als bescherming tegen schadelijke milieu invloeden, verhoogde zuurstoftoevoer van de cellen en een algehele preventie van celveroudering.

Hoe te gebruiken:
Breng aan op een schone droge huid. Wacht tot het volledig opgenomen is in de huid voordat er een moisturizer word aangebracht. Het word aangeraden om in de ochtend en avond te gebruiken. 

Op een koele droge plaats bewaren.

Huidtype:

Geschikt voor alle huidtypes

Ingrediënten:

Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, Tropaeolum majus Flower/Leaf/Stem Extract, Rosa damascena Flower Extract, Malachite Extract, Jania Rubens Extract, Sodium Carrageenan, (Actibiome) Seawater, Laminaria Digitata Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Saccharide Isomerate, Aloe Ferox Leaf Extract, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.